Wstecz

Dlaczego nadal widzę nazwiska z mojego drzewa w WorldVitalRecords po tym jak je usunąłem?

Twoje dane drzewa genealogicznego z SuperSearch i WorldVitalRecords są usunięte zaraz poskonfigurowaniu ustawień prywatności.

W WorldVitalRecords Indeks nazwisk pozostanie aż do momentu aktualizacji bazy danych rekordów.

To po prostu oznacza jeśłi pójdziesz do WorldVitalRecords zaraz po skonfigurowaniu swoich ustawień prywatności i przeszukasz nazwiska w Twoim drzewie nadal TYLKO zobaczysz listę rezultatów.

Jeśli klikniesz na rezultat dane nie pojawią się. Rezultat będzie prowadził do pustego linku aż do następnej aktualizacji bazy danych.

Kategorie: Badania, SuperSearch
Dostępny także w języku