Kontakt
Jesteśmy tutaj, aby Ci zaoferować kompleksową i spersonalizowaną pomoc. Taką, abyś mógł w pełni wykorzystać MyHeritage.
Zespół naszych konsultantów oferuje pomoc w 18 językach.
Odwiedź Centrum Pomocy
Centrum pomocy
Zadzwoń do nas bezpłatnie
KrajNumer telefonuGodziny pracy
Australia (+61) 1800 731 768niedz. - czw. 17:00 - 7:00 AEDT, pt. 17:00 - 1:00 AEDT
Austria (+43) 800 80 2582niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Belgia (+32) 800 26 102niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Brazylia (+55) 08 00878 2500niedz. - czw. 04:00 - 19:00 BRST, pt. 04:00 - 12:00 BRST
Dania (+45) 808 201 32niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Francja (+33) 08050 800 98niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Hiszpania (+34) 900 838 969niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Holandia (+31) 0800 24 00013niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Irlandia (+353) 1800 817 330niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Izrael (+972) 1801 2222 99niedz. - czw. 08:00 - 22:00 IST, pt. 08:00 - 16:00 IST
Kanada ‎1-800-MYHERITAGE (1-800-987-9000)Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Niemcy (+49) 0800 589 3922niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Norwegia (+47) 800 24 741niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Nowa Zelandia (+64) 0800 995 069niedz. - czw. 19:00 - 09:00 NZDT, pt. 19:00 - 03:00 NZDT
RPA (+27) 0800 980 785niedz. - czw. 08:00 - 22:00 SAST, pt. 08:00 - 16:00 SAST
Szwecja (+46) 020 889 289niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
USA ‎1-800-MYHERITAGE (1-800-987-9000)Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Zjednoczone Królestwo (+44) 080 0098 8125niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Inne kraje +1 385 313 9758 *niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT

*Mogą zostać naliczone opłaty, sprawdź u swojego operatora telefonicznego

KrajNumer telefonuGodziny pracy
Australia (+61) 1800 731 768niedz. - czw. 17:00 - 7:00 AEDT, pt. 17:00 - 1:00 AEDT
Austria (+43) 800 80 2582niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Belgia (+32) 800 26 102niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Brazylia (+55) 08 00878 2500niedz. - czw. 04:00 - 19:00 BRST, pt. 04:00 - 12:00 BRST
Dania (+45) 808 201 32niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Francja (+33) 08050 800 98niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Hiszpania (+34) 900 838 969niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Holandia (+31) 0800 24 00013niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Irlandia (+353) 1800 817 330niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Izrael (+972) 1801 2222 99niedz. - czw. 08:00 - 22:00 IST, pt. 08:00 - 16:00 IST
Kanada ‎1-800-MYHERITAGE (1-800-987-9000)Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Niemcy (+49) 0800 589 3922niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Norwegia (+47) 800 24 741niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Nowa Zelandia (+64) 0800 995 069niedz. - czw. 19:00 - 09:00 NZDT, pt. 19:00 - 03:00 NZDT
RPA (+27) 0800 980 785niedz. - czw. 08:00 - 22:00 SAST, pt. 08:00 - 16:00 SAST
Szwecja (+46) 020 889 289niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
USA ‎1-800-MYHERITAGE (1-800-987-9000)Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Zjednoczone Królestwo (+44) 080 0098 8125niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Inne kraje +1 385 313 9758 *niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT

*Mogą zostać naliczone opłaty, sprawdź u swojego operatora telefonicznego

Australia
niedz. - czw. 17:00 - 7:00 AEDT, pt. 17:00 - 1:00 AEDT
Austria
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Belgia
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Brazylia
niedz. - czw. 04:00 - 19:00 BRST, pt. 04:00 - 12:00 BRST
Dania
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Francja
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Hiszpania
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Holandia
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Irlandia
niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Izrael
niedz. - czw. 08:00 - 22:00 IST, pt. 08:00 - 16:00 IST
Kanada
Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Niemcy
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Norwegia
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
Nowa Zelandia
niedz. - czw. 19:00 - 09:00 NZDT, pt. 19:00 - 03:00 NZDT
RPA
niedz. - czw. 08:00 - 22:00 SAST, pt. 08:00 - 16:00 SAST
Szwecja
niedz. - czw. 07:00 - 21:00 CET, pt. 07:00 - 15:00 CET
USA
Płatności i Sprzedaż: pon. - pt. 7:00 - 17:00 MST; Wsparcie techniczne: niedz. - czw. 23:00 - 15:00 MST
Zjednoczone Królestwo
niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT
Inne kraje
niedz. - czw. 06:00 - 20:00 GMT, pt. 06:00 - 14:00 GMT

*Mogą zostać naliczone opłaty, sprawdź u swojego operatora telefonicznego